Starea de bine depinde de un spatiu functional si primitor. Mobilierul reprezinta fundatia pe care se construieste intreaga incapere, care ne ajuta sa ne cream spatiul perfect de locuit. Indiferent daca sunteti fani ai stilului minimalist si uniform, va inspira accentele industriale sau visati la un decor cosy si eclectic, selectia noastra exhaustiva de branduri nordice raspunde la cele mai exigente cerinte.

Relaxeaza-te la tine acasa cu mobilier de calitate in stil scandinav

Texturi, materiale, culori si modele variate ofera un intreg arsenal pentru a-ti aranja casa intr-un mod placut. Singura limita este imaginatia cand vine vorba de piese de mobilier pentru living, dormitor, bucatarie sau hol!

Cum aleg mobilierul ideal, in functie de camera?

Pentru a te bucura de un interior coerent in living, dormitor, bucatarie si hol, alege mobilier care sa respecte aceeasi linie stilistica si cromatica.

Ce culori pentru mobilier nu se demodeaza niciodata?

Culorile pentru mobilier calde si pastelate nu se vor demoda nicioada. Nuantele de maro sunt ideale pentru mobilierul din living, in dormitor sunt recomandate tonurile de galben sau roz, in bucatarie poti opta pentru gri, iar pe hol alege mobilier crem, maro sau alb.

Consola auriu antichizat/negru din fier si terrazzo 135 cm Altay Thai Natura

Disponibil in 5 saptamani
5.099 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului
4.07920 RON

Bufet inferior negru/auriu din terrazzo si alama 183 cm Cherisy Vical Home

Disponibil in 3-4 saptamani
15.799 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului
12.63920 RON

Bufet inferior multicolor din terrazzo si fier 183 cm Ablis Vical Home

Disponibil in 3-4 saptamani
16.499 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului
13.19920 RON