Se spune ca pofta vina mancand, dar un set atractiv de tacamuri poate avea un efect benefic asupra apetitului. Designerii nostri preferati au reinterpretat obisnuitele suporturi de farfurii pentru masa cu abordari inedite, de la modele pline de umor la piese de un clasic distinct.

Da un aer chic cinei cu suporturile de farfurii pentru masa de la The Home

Iti punem la dispozitie o gama larga de suporturi de farfurii pentru masa rezistente, care pe langa rolul functional, aduc un aport stilistic intregului set up. Varietatea este cuvantul cheie care defineste colectia noastra, indiferent de material, culoare, marime, vei gasi la noi produsul mult dorit pentru a decora o masa mare, cat si una de mici dimensiuni.

Cum alegem suporturile de farfurii pentru masa?

Suporturile de farfurii pentru masa trebuie alese in functie designul mesei de dining si al bucatariei. Opteaza pentru modele care sa nu incarce vizual masa, ci care aduc doar un plus de culoare. Si nu uita sa optezi pentru suporturi de farfurii cat mai rezistente, confectionate din materiale care se curata usor si nu se pateaza.

Ce tipuri de suporturi de farfurii pentru masa gasim pe The Home?

Pe The Home vei gasi o varietate de suporturi de farfurii pentru masa de diverse marimi, culori si dimensiuni. Acestea vor completa orice set up de pe masa de dining si te vor ajuta sa te bucuri de mancarea preferata fara sa-ti fie teama ca masa ta preferata se va pata.

Protectie masa rotunda maro/alba din zambila de apa si rafie 45 cm Hende Bazar Bizar
Produs realizat la comanda in aproximativ 12 saptamani
99 RON
Protectie masa rotunda maro din rafie si scoici 38 cm Corda Bazar Bizar
Produs realizat la comanda in aproximativ 12 saptamani
169 RON
Protectie masa dreptunghiulara maro din rafie 35x45 cm Fringe Bazar Bizar
Produs realizat la comanda in aproximativ 12 saptamani
99 RON
Protectie masa rotunda maro din rafie 45 cm Frindge Bazar Bizar
Produs realizat la comanda in aproximativ 12 saptamani
99 RON