Cele mai fine bauturi pot fi depozitate ingenios intr-un suport pentru sticle de vin inspirat din decorul scandinav. Un astfel de suport din metal, lemn sau otel poate completa perfect decorul scandinav al bucatariei tale sau al barului din camera de zi si te va ajuta sa organizezi sticlele de vin mai usor, in functie de aroma, vechime si provenienta.

Suport pentru sticle de vin cu design spectaculos de la The Home

Fie ca il pozitionezi pe podea sau perete, acest produs te va ajuta sa ai un spatiu organizat. Ce poate fi mai placut decat sa servesti cateva pahare de vin la masa cu cei dragi?

Cum aleg suportul pentru sticle de vin?

Alege un suport pentru sticle de vin care sa se plieze pe nevoile tale. Daca ai suficient spatiu si esti in cautarea unui suport de sticle de vin de o dimensiune mai mare, opteaza pentru o piesa robusta din lemn pe care o poti pozitiona pe podea si in care poti expune si cateva pahare. Insa, daca nu vrei sa ocupe prea mult loc, alege o piesa mai mica pe care sa o pozitionezi pe masa sau perete.

Ce modele de suport pentru sticle de vin gasesc pe The Home?

Pe The Home te asteapta modele de suport pentru sticle de vin confectionate din materiale diverse, cum ar fi lemn, metal sau otel, in diverse culori si forme pe care le poti aseza fie pe podea, fie pe masa sau podea.

Suport pentru sticle din alama si aluminiu Alboran Medium Eichholtz

In stoc depozit - 1 buc
829 RON 1.199 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului ALL30
580 30 RON

Suport pentru sticle de vin din alama si aluminiu Alboran Eichholtz

Disponibil in 5 saptamani
519 RON 649 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului ALL30
363 30 RON

Suport pentru sticle de vin din alama si aluminiu Alboran Large Eichholtz

Disponibil in 5 saptamani
2.475 RON
pret final dupa aplicarea automata a cuponului ALL30
1.732 50 RON